Voedingsanalyse

Inzicht in jouw voedingspatroon

Twijfel je of je gezond eet?

Je doet je best om gezonde maaltijden op tafel te zetten, maar je twijfelt of ze ook wel echt gezond zijn. Want hoe weet je nu of je alle vitamines en mineralen binnenkrijgt, en de juiste hoeveelheid calorieën? Eet je misschien toch te veel, of misschien zelfs wel te weinig?

Analyse van voeding en beweging

ALs je dit soort zaken eens goed op een rij wilt hebben, laat dan eens een uitgebreide voedingsanalyse maken.

Stap 1: intakegesprek

Voorafgaand hou je een aantal dagen een eetdagboek bij. In een afspraak van 60-75 minuten doorlopen we een uitgebreide vragenlijst en wordt jouw gwicht, BMI, spier- en vetpercentage en visceraal vet bepaald. We bespreken jouw eetgewoonten en de mogelijke verbeteringen.

Naast de voeding kijken we ook naar de hoeveelheid beweging die je krijgt. Dit gaat niet alleen over sporten, maar ook over fietsen, tuinieren, de trap nemen, wandelen, huidhoudelijke klussen etc. Zo wordt duidelijk wat je BMR is en de hoeveelheid calorieën die je nodig hebt om jouw gewicht stabie te houden. En hopelijk geeft dit een bevestiging dat je op de juiste weg zit.

Stap 2: adviesgesprek 

Na afloop werk ik alles uit en hebben we een afspraak om min bevindingen en adviezen te bespreken.

Stap 3: vervolgconsult

Als je een aantal weken aan de slag bent met mijn tips en adviezen, hebben we een afspraak om de puntjes op de spreekwoordelijke i zetten.

  Voeding en licamelijke klachten

  Inmiddels weten we veel over de invloed van voeding op klachten als vermoeidheid, hoge bloeddruk, gewrichtspijnen, en hoge bloedsuiker. Natuurlijk moeten dergelijke klachten medisch gezien worden, maar tegelijkertijd kan een aanpassing in voeding een belangrijke bijdrage leveren. Een voedingsanalyse kan duidelijk maken waar gezondheidswinst te behalen valt.

  Ben jij er klaar voor om te weten hoe gezond jouw voedingspatroon is, en wat je kunt verbeteren?

  Prijs

  Een eenmalige voedingsanalyse zoals hierboven beschreven, kost € 209,- Bovendien mag je gratis een maand gebruik maken van de VYTAL voedingsapp ter waarde van € 17,50. De app stel ik helemaal voor jou persoonlijk in, en bevat maar liefst 1500 recepten.

   

  Veelgestelde vragen

  • Is er een vergoeding vanuit de verzekering?
   Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN en bij de beroepsvereniging BLCN, waardoor er een grote kans is dat jij de coaching geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt vanuit de aanvullende verzekering. Dit kun je hier(link) checken. Dit moet echter niet de reden zijn. Jij laat een vergoeding toch niet bepalen hoe jij je voelt?! Dit traject verandert jouw leven, dat is toch wel een paar honderd euro waard?

  Praktijkgegevens

  Adres

  Plesmanstraat 72, 3905 KZ Veenendaal

  Contact

  Telefoon: 06-15116235

  Email: danielle@gezondgewicht-iq.nl

  Social Media

  Algemeen

  KvK: 30170779

  BTW-nummer: NL002038400B83

  AGB-code praktijk: 90068445

  AGB-code D. Schröder: 90109479

  Kabiz: 18105051484

  BGN-lidmaatschapsnummer: 4290

  BLCN-lidmaatschapsnummer: L0467

  Aangesloten bij:

  Licentiehouder van: