1-op-1 coaching

Naar een gezonde leefstijl

Herken je dit?

Moedeloos sta je voor je kledingkast en bekijk je de kleren voor de zomer. Je wilde eigenlijk alleen even kijken wat je nog nodig had voor het nieuwe seizoen. Maar je merkt al snel dat de leuke setjes van vorig jaar net iets strakker zitten dan gewenst, en rondingen laten zien op plekken waar je ze niet wilt zien. Om nog maar niet te spreken over de kleding die vorig jaar al te strak zat. Doodzonde en heel frustrerend.


Je hebt het gevoel in zo’n vervelend pashokje te staan waar het licht altijd verkeerd schijnt in plaats van thuis in jouw veilige slaapkamer. En als je eerlijk bent, merk je niet alleen aan je kleding dat je steeds zwaarder wordt. De weegschaal en jij zijn al langer geen vrienden meer, en afgelopen weekend was je al buiten adem van je potje stoeien met jouw puberzoon. En dat terwijl je echt wel aan beweging doet. Je krijgt nog steeds vaak complimenten dat je er nog zo jong uitziet, dat je je altijd zo goed weet te kleden en dat je haar zo leuk zit. Maar het knaagt, want je weet best dat je niet zo succesvol bent in diëten als in je werk. Je moet een manier vinden om die kilo’s kwijt te raken voordat je serieuze klachten krijgt, om weer meer energie te krijgen en om te voelen wat je voor anderen nog wel uitstraalt: je bent een mooie vrouw en je mag er zijn!?

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je kunt gaan shoppen voor nieuwe kleren omdat je een maatje kleiner nodig hebt in plaats van groter? Bye bye, corrigerend ondergoed!
 • Kunt afvallen zonder jezelf uit hongeren maar in plaats daarvan alles kunnen eten (ja, ook die pizza op z’n tijd) omdat je weet wat voor jouw lichaam het beste werkt?
 • Je met weinig tijd toch een gezonde en vooral lekkere maaltijd op tafel kunt zetten? Zonder boodschappen te doen in 6 winkels en zonder gezeur van je gezin dat het niet lekker is!
 • Je genoeg energie hebt voor je werk, je gezin en om lekker te sporten? Je ziet er niet alleen jonger uit maar je voelt je ook weer jong! Kun jij eindelijk jouw puberzoon weer een lesje leren als jullie samen gaan hardlopen!
 • Je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken omdat je trots bent op hetgeen je ziet? Het leven begint bij 40, maar hoeft echt niet op te houden als de 50 in zicht komt!

Dat is mogelijk! Werk met mij:

We gaan 6 maanden met elkaar aan de slag. Het traject bestaat uit:

 • Uitgebreide intake met lichaamsmeting
 • Voedingsanalyse en adviesgesprek
 • 10 consulten
 • Ondersteuning tussen de consulten via Whatsapp
 • Vytal voedingsapp door mij ingesteld op jouw persoonlijke doelstellingen met maar liefst 1000 lekkere en makkelijke recepten
 • Proefles powerwalken en korting op abonnement als je blijft trainen

Aan het eind van het traject:

 • Ben je maar liefst 8 – 15 kilo afgevallen en zul je dus 2-3 kledingmaten kleiner hebben!*
 • Bruis je weer van de energie en heb je het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Jouw gewicht zit je echt niet meer in de weg.
 • Eet je lekker en gezond zonder ingewikkeld gedoe, en zonder dat je bang bent voor de weegschaal.
 • Ben je supertrots op jezelf en zie je jezelf weer graag in de spiegel. Je mag er zijn!

  * afhankelijk van onder andere jouw begingewicht

Mariska: “Daniëlle geeft goed advies en kijkt echt naar je wensen en haalbaarheid. Ook tussen de afspraken door kun je altijd je vraag stellen. Daarnaast motiveert ze je en wordt het makkelijker het doel te halen.”

Investering

De investering voor dit traject is € 787,- ineens of 3 termijnen € 270,-

 

Veelgestelde vragen

 • Is er een vergoeding vanuit de verzekering?
  Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN en bij de beroepsvereniging BLCN, waardoor er een grote kans is dat jij de coaching geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt vanuit de aanvullende verzekering. Dit kun je hier(link) checken. Dit moet echter niet de reden zijn. Jij laat een vergoeding toch niet bepalen hoe jij je voelt?! Dit traject verandert jouw leven, dat is toch wel een paar honderd euro waard?
 • Hoeveel val ik af per week?
  Kijk, je gewicht is er niet in 1 week bijgekomen En als je op een gezonde manier wil afvallen, raak je het ook niet in 1 week kwijt. Gemiddeld kun je uitgaan van 0,5 – 1 kilo gewichtsverlies per week. Dat klinkt misschien niet veel maar dat betekent wel dat je in een half jaar maar liefst 8-15 kilo kwijt bent. Dat zijn dus mooi 2-3 kledingmaten! En je kunt ook nog eens lekker eten zonder scheel te zien van de honger.
 • Ik lust niet alles. Is dat erg?
  Dat is geen probleem. Ik leer je gezonde keuzes te maken, maar de keuzes maak je zelf. Je krijgt daarnaast de beschikking over een app met bijna 1000 gerechten, die ik voor iedereen persoonlijk instel. Je kunt heel makkelijk gerechten wisselen als je iets niet lust of bijvoorbeeld te ingewikkeld vindt.

Ja, ik ben er klaar voor!

Ben jij helemaal klaar met die eeuwige diëten en wil je weten of mijn programma ook voor jou de oplossing kan zijn?

Plan een vrijblijvende afspraak en dan bespreken we of dit programma bij jou past!

Wil je niet langer wachten en gelijk van start gaan met een intake? Geef het even aan bij de opmerkingen en dan bel ik je terug met de aanvullende informatie voor de afspraak. 

Praktijkgegevens

Adres

Plesmanstraat 72, 3905 KZ Veenendaal

Contact

Telefoon: 06-15116235

Email: danielle@gezondgewicht-iq.nl

Social Media

Algemeen

KvK: 30170779

BTW-nummer: NL002038400B83

AGB-code praktijk: 90068445

AGB-code D. Schröder: 90109479

Kabiz: 18105051484

BGN-lidmaatschapsnummer: 4290

BLCN-lidmaatschapsnummer: L0467

Aangesloten bij:

Licentiehouder van: