Over Daniëlle

Even voorstellen

Mijn naam is Danielle Schröder, gediplomeerd voedings- en BGN gewichtsconsulent. Ik woon samen met Remco, onze twee honden en twee katten in Veenendaal. Hier ben ik een aantal jaar geleden komen wonen.

Ik ben sportief en hou van golfen, hardlopen en trailrunning (hardlopen op onverharde ondergrond). Zeker met hardlopen, zoek ik steeds nieuwe uitdagingen op. Zo heb ik ondertussen meerdere marathons voltooid en zelfs mijn eerst ultra. Het is dan ook belangrijk dat ik mijn lichaam goede voeding geef om tijdens trainingen en wedstrijden alles
te kunnen geven.

Rond mijn 18e ben ik veel aangekomen, en sindsdien heb ik bijna elk dieet wel uitgeprobeerd. Van het brooddieet tot shakes en Atkins, het is voor mij niet vreemd. Helaas hielpen al deze pogingen maar voor heel even. Ondertussen weet ik dat gewoon, gezond eten eigenlijk nog steeds het beste werkt. Sinds een aantal jaar weet ik ook dat een bepaalde voedingsmiddelen niet goed kan verdragen. De combinatie van sporten, voedingsallergie en het feit dat ik dol ben op koken, hebben ertoe geleid dat ik in 2017 de opleiding tot BGN gewichtsconsulent ben gaan volgen.

Mijn adviezen zijn gebaseerd op de richtlijnen Gezonde Voeding. Ik verkoop geen afslankproducten en zal deze ook niet voorschrijven. De reden is eigenlijk heel eenvoudig: met mijn adviezen kun je lekker eten, hoef je geen honger te hebben, en kun je toch je streefgewicht behalen!

Wil je door mij begeleid worden om een gezond gewicht te behalen, of wil je sportvoedingsadvies? Neem dan eens contact op. Dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Ondanks dat ik als ervaringsdeskundige veel weet van glutenvrij en lactosevrij eten, kan ik je daarin niet begeleiden. Hiervoor verwijs ik je graag naar de huisarts of diëtist. 

© Copyright Gezond Gewicht-IQ

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring