Aanbod

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Een voedings- en gewichtsconsulent begeleidt, motiveert en geeft tips en adviezen aan gezonde mensen om zo een gezond gewicht te bereiken of te behouden en om een gezond eet- en leefpatroon te ontwikkelen. 

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Eenmalige analyse van je voedingspatroon
    Goede eetgewoontes zijn de basis voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Ik geef je meer inzicht in jouw huidige voedingskeuze en geef adviezen voor het maken van gezondere keuzes.

  • Begeleiding bij afvallen of aankomen
    Ik promoot geen snelle diëten of uithongering. Een (crash)dieet biedt wellicht een oplossing voor de korte termijn. Maar na een tijdje verval je gegarandeerd weer in de oude (eet-)gewoontes. Een gezonde en uitgebalanceerde afwisseling van jouw maaltijden zorgt dat gezond eten bovendien verrassend lekker blijft! Mijn adviezen zijn dan ook gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Voedingsraad

  • Voedingsadvies voor sporters
    Als sporter is het erg belangrijk om je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Met gewone voeding kom je vaak al een heel eind en heb je geen dure supplementen/shakes nodig. Zorg dat in je voeding alle voedingstoffen in de juiste verhouding aanwezig zijn en je de voeding op de juiste tijdstippen tot je neemt. Het maakt niet uit of je een topsporter bent of een recreatieve sporter. Ik help je graag verder!
Kennismakingsgesprek

Hierin stel ik mijzelf voor en vertel ik over mijn werkwijze. We kunnen kijken of het klikt en wat je precies wilt bereiken. Dit mag ook telefonisch. Mocht je daarna direct een afspraak voor een intakegesprek willen maken, dan zal ik je een eetdagboek meegeven/toesturen om dit 4-5 dagen bij te houden (ik zal je hier dan ook verdere uitleg over geven).

© Copyright Gezond Gewicht-IQ

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring